The Best bookmaker bet365 Bonus

The best bookmaker bet365

WIRELESS INTERNET

Bežični Internet (High Speed Wireless Internet)

Detaljnije...

ANTIVIRUS SOFTVER

Zaštita računara antivirusnim
sistemima

Detaljnije...

LEGALIZACIJA SOFTVERA

Microsoft Certified Partner

ANTIVIRUS SOFTVER

 

 •  

  Jednostavan. Siguran. Pouzdan. Za korisnika kome je potrebna osnovna antivirusna zaštita, ovaj proizvod predstavlja odličan izbor. G Data antivirus pruža efektivnu zaštitu od virusa,crva i raznih internet pretnji. Uživajte u jednom od najboljih antivirusnih rešenja. U novoj verziji dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama.

  Cenovnik Download Kupi
  G Data Antivirus
 •  

  Jednostavan.Siguran.Pouzdan. Proizvod koji je namenjen naprednijim korisnicima interneta. Nova verzija ima novu ‘Idle Scan’ funkciju koja stalno skenira sistem i ‘Cloud’ funkciju uz pomoć koje se analiziraju sumnjivi fajlovi. U novoj verziji dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama. Putujte bezbedno internetom uz G Data Internet Security .

  Cenovnik Download Kupi
  G Data Internet Security
 •  

  Pouzdana zaštita za vaš mobilni uređaj. Budite bezbedni prilikom pretraživanja interneta na smart phone ili tablet uređajima.Zaštitite se od virusa, neželjenih poziva kao i sms poruka.

  Cenovnik Download Kupi
  G DATA Mobile Internet Security – Android
 •  

  Jednostavan. Siguran. Pouzdan. Ako želite da bezbedno surfujete internetom,kupujete,četujete,šaljete mejlove,blokirate dosadne spamove,uradite back up podataka,uspostavite kontrolu internet saobraćaja uz opciju ‘Parental Control’ a pri tom želite potpunu zaštitu od raznih internet pretnji kao i od hakerskih napada.U verziji dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama.Singi tim Vam preporučuje G Data Total Protection . Stvoren za najbolje!

  Cenovnik Download Kupi

  •  

   Kaspersky Total Security pruza vrhunsku zastitu vasih racunara i mobilnih uredjaja. Stiti vasu privatnost,finansijske i ostale podatke protiv internet pretnji.

   Cenovnik Download Kupi
   Kaspersky Total Security 2017
  •  

   Kaspersky Antivirus je prva linija zastite vaseg racunara od virusa i internet pretnji.

   Cenovnik Download Kupi
   Kaspersky Anti-Virus 2017
  •  

   Kaspersky Internet Security 2017 stiti vas racunar od virusa i internet pretnji.Parental control omogucuje zastitu vase dece od nepozeljnog sadrzaja na internetu.

   Cenovnik Download Kupi
   Kaspersky Internet Security 2017 Multi-device
  •  

   Kaspersky Internet Security za Android, omogućava zaštitu svih podataka (SMS poruke, telefonski brojevi, kontakti) za koje Vi želite da ostanu privatni i sakriveni od radoznalih očiju. Pristupim svim izveštajima na vrlo brz i jenostavan način. Mogućnost čuvanja podataka u šifrovanim fasciklama, udaljeno brisanje svih podataka u telefonu ukoliko je aparat ukraden ! Blokiranje svih neželjnih poziva i sms poruka. Zaštite svoj apart od svih potencialnih pretnji - malicizonih kodova, opasnih mreža, kopiranja podataka (BT, IR) Sistemski zahtevi: - internet konekcija - Android 4.x ~ 7.0

   Cenovnik Download Kupi
   Kaspersky Internet Security za Android
 

Templates by BIG Theme

Online bookmaker Romenia bet365